English
 
Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Εταιρία Zhorn επικεντρώθηκε σε λύσεις και σε καινοτομικές ιδέες για να δημιουργήσουμε τα καλύτερα εργαλεία στη βιομηχανία ομορφιάς. Χωρίς τεχνάσματα, χωρίς ψεύτικα μάρκετινγκ, μόνο ποιότητα και αποτελέσματα.   Η Zhorn είναι ο εφευρέτης του παγκόσμιου σιγαστήρα μείωσης θορύβου για στεγνωτήρες μαλλιών. Με 3 πατενταρισμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, για τον σιγαστήρα μείωσης του θορύβου, αλλά και 6 πατενταρισμένα διπλώματα, για το σχεδιασμό του πρωτοποριακού μας στεγνωτήρα μαλλιών, η παγκόσμια αγορά μας κατατάσσει σε πρωτοπόρους.. και είμαστε ακόμη στην αρχή! Σεσουαρ μαλλιων επαγγελματικα, sesouar kommotiriou, δυνατα σεσουαρ μαλλιων, πιστολακι μαλλιων.

Ο σχεδιασμός τους έγινε σε συνδυασμό με επαγγελματίες, στόχος μας είναι να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα του στυλίστα, να μειώσει τον χρόνο εργασίας και να βελτιώσει την ποιότητας της εργασίας τους.

Η φιλοσοφία των σεσουάρ μας. Σχεδιάσαμε τα επαγγελματικά σεσουάρ μαλλιών βασισμένοι πάνω σε 3 βασικές θεμελιώδεις αρχές: ΔΥΝΑΜΗ, ΑΝΕΣΗ  & ΑΝΤΟΧΗ.

ΔΥΝΑΜΗ

Εξοπλισμένο με τις κορυφαίες επιδόσεις AC και DC κινητήρες σε όλο τον κόσμο, όλα τα μοντέλα είναι σχεδιασμένα για μέγιστη ροή αέρα, προσφέροντας επιλογές διαφορετικής θερμοκρασίας ανάλογα της προτίμησης του στυλίστα. Η ισχυρή γεννήτρια αρνητικών ιόντων  βοηθά στο γρηγορότερο στέγνωμα των μαλλιών, εξαλείφει το φριζάρισμα χαρίζοντας απαλότερα και σούπερ λαμπερά μαλλιά. Εργονομικό και άνετο στο χέρι, με εύκολο διακόπτη ψυχρού αέρα στην λαβή του σεσουάρ. Περιλαμβάνει 3 διαφορετικά μεγέθη σε στόμια ακροφυσίων που είναι κουμπωτά, άθραυστα και να μπορούν να περιστραφούν κατά 360 μοίρες.

ΑΝΕΣΗ

Κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, μη παρεμβατικοί διακόπτες on/off και θερμοκρασίας στο κάτω μέρος της λαβής,  εξαλείφει το κατά λάθος πάτημα τους ενώ  έχει την πιο εργονομική λαβή στον κόσμο τόσο από αριστερόχειρες όσο και από δεξιόχειρες χρήστες. ΣΙΓΑΣΤΗΡΑΣ θορύβου κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που καθιστά τον πιο ήσυχο επαγγελματικό στεγνωτήρα μαλλιών που υπάρχει σήμερα στην κατηγορία του. Κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας θερμική μόνωση κορμού, χρησιμοποιώντας ροή κρύου αέρα κρατά το σώμα του σεσουάρ δροσερό κατά τη χρήση του. Εξαιρετικά ελαφρύ και ιδανική κατανομή του βάρους σας επιτρέπει να εργάζεστε πλέον με λιγότερη κόπωση.

ΑΝΤΟΧΗ

Ο ΣΙΓΑΣΤΗΡΑΣ θορύβου που είναι κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας παρέχει προστασία σε πτώσεις του σεσουάρ και διαθέτει επίσης ένα φίλτρο παγίδα που κρατάει τα  μαλλιά να μην εισχωρήσουν στο μοτέρ του σεσουάρ. Τα σεσουάρ μας φοράνε τα καλύτερα μοτέρ που είναι διαθέσιμα σήμερα  με AC και DC κινητήρες, που παρέχουν 2000+ ώρες λειτουργίας(AC motor) και 1200+ ώρες λειτουργίας(DC motor).

Άθραυστο νάιλον σώμα με έξτρα ενισχυμένες βάσεις μοτέρ που έχουν σχεδιαστεί ώστε να αντέχουν περισσότερο σε περίπτωση πτώσεις του σεσουάρ. 3μέτρα μακρύ εύκαμπτο καλώδιο με ενισχυμένη σύνδεση για πρόσθετη αντίσταση σε φθορές του.

Όταν η καινοτομία συναντά την ομορφιά, δημιουργούνται θαύματα. Για αρκετά χρόνια μελετήσαμε τα πιο κοινά προβλήματα στα σεσουάρ για τα μαλλιά,  αφού ακούσαμε τις ανάγκες των επαγγελματιών, δημιουργήσαμε ένα στεγνωτήρα με μοναδικό επαναστατικό σχεδιασμό σε συνδυασμό με την καλύτερη τεχνολογία που είναι διαθέσιμη σήμερα, αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή. Επαγγελματικό σεσουάρ μαλλιών, athoryvo sesoyar mallion, αθόρυβο επαγγελματικό σεσουάρ μαλλιών, sesouar mallivn, sesouar kommothriou.

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ZIDA GROUP OF BEAUTY COMPANIES GREECE

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται αποκλειστικά και μόνο στον χώρο των επαγγελματιών κομμωτών. Η συνεργασία μας με μία από τις εξέχουσες εταιρίες στο χώρο παγκοσμίως, την ZHORN,  μέσω της αποκλειστικής εισαγωγής και διανομής στην Ελλάδα των επαγγελματικών προϊόντων μαλλιών, προσφέρει εγγυήσεις υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας. Επαγγελματικο πιστολακι μαλλιων, σεσουαρ μαλλιων επαγγελματικα, sesouar kommotiriou, δυνατα σεσουαρ μαλλιων.

Η πολυετής παρουσία μας στο χώρο του κομμωτηρίου είναι η απόδειξη της εμπιστοσύνης που εμπνέουμε στον επαγγελματία κομμωτή, καθώς η πορεία της εταιρίας μας περιλαμβάνει επιτυχίες, ενισχύοντας έτσι ακόμα περισσότερο την εμπιστοσύνη του πελατολογίου της.

Αποκλειστική διάθεση προϊόντων ZHORN στην Ελλάδα ZI.DA GROUP OF BEAUTY COMPANIES:

Zi.Da Diamantοpoulos Μακεδονίας 43 Θεσσαλονίκη Τηλ. 2310 888832 / 2310 839173

Zi.Da Group Of Beauty Companies: Μητροπούλου 3, Θεσσαλονίκη τηλ. 2310 866622 / 2310 866623

active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης